Du er her
Hjem > Isefjorden.com > Ændringer på internetportalen Isefjorden.com: Betaling for adgang

Ændringer på internetportalen Isefjorden.com: Betaling for adgang

Collage med fotos fra Isefjorden - Ophavsret

JEG DRIVER ISEFJORDEN.COM FOR EGEN REGNING OG MODTAGER 0 KR I STØTTE FRA DE AKTØRER SOM JEG MARKEDSFØRER

Isefjorden.com logo - Privat internetportal med dedikeret fokus på Isefjord/Sjælland/Danmark
Logo Isefjorden.com

Ingen aktører som får gratis omtale og links vis Isefjorden.com betaler eller bidrager på nogen måde og Isefjorden.com modtager ingen form for økonomisk støtte fra de 5 fjordkommuner, region Sjælland eller VisitDanmark…

Det betyder f.eks at campingpladser omkring Isefjorden ikke bidrager til de økonomiske udgifter forbundet med driften af internetportalen Isefjorden, ligesom ingen havne eller kommuner bidrager: Isefjorden.com skaber ellers øget turisme og omsætning i hele regionen.

DET BETYDER AT DER FREMOVER SKAL BETALES FOR ADGANG TIL INDLÆG OG FUNKTIONER

Priserne bliver tilpas lave til at der også fremover vil blive en demokratisk adgang til Isefjorden.com også for borgere der er på overførselsindkomster.
Omvendt betyder det også at Google-kort og lignende fremover kun bliver med adgang imod betaling for den leverede ydelse.

HVIS DU ER TURISTAKTØR DER NYDER GODT AT ISEFJORDEN.COM’S ARBEJDE

Profilside medium - Isefjorden.com
Profilside medium
Kan du/i støtte Isefjorden.com ved at købe en profilside eller andre digitale produkter fra Isefjorden.com

I REGIONEN NORDVEST-SJÆLLAND ER DET TYPISK AT MAN IKKE LINKER TIL HINANDEN

Selv ikke foreninger der ligger på samme område kan finde ud af at linke til hinanden og det er meget udtalt i regionen og der ikke bliver “givet ved dørene” og ikke er en grundlæggende forståelse af værdien af at linke til hinanden. Da Isefjorden.com netop er en internetportal – så vil Isefjorden.com også fremover linke til f.eks havne der ikke linker til andre havne o.l.

ISEFJORDEN.COM LIGGER FORAN 5 KOMMUNALE VISITDANMARK ORGANISATIONER

Internet-enhederDer betales af skatteyderne og har til formål at sælge produkter fra de tilsluttede organisationer og aktører.
Derfor vil mange internetbrugere først møde Isefjorden.com i.f.b.m. internetsøgninger og derefter de kommunale turistorganisationer hvor specielt en ikke holder deres egen hjemmeside opdateret og fejlrettet = Visit Holbæk.
2020 bliver endnu et rekordår for Isefjorden.

Top
Translate »