Du er her
Hjem > Natur > Dansk tang i Isefjorden

Dansk tang i Isefjorden

Hammeren - syd for Hammer bakke

Fra Dansk tang's hjemmeside

https://www.dansktang.dk/frisk-tang/
I Dansk Tang har vi specialiseret os i levering af frisk tang direkte fra havet, med andre ord, så drypper tangen stadig når den bliver leveret.

Det muligt at bestille 20 forskellige typer tang, som alle bliver leveret imens de stadig er våde. På den måde sikrer vi et produkt i verdensklasse.

Vores dykkere høster kun på lokationer der lever op til vores høje standarder, dette sikre et stabilt, rent og flot produkt.

Vi ønsker at gøre op med importeret tang, for derved, at give de danske restaurantgæster den ægte oplevelse af, hvad tang kan!

Bliv klogere på de danske tangtyper - Dansk tang

https://www.dansktang.dk/tangtyper/

Alt du som privatperson, bør vide om danske tangtyper. Der er massere billeder og diagrammer så det er let forståeligt. Vi kommer både rundt om brun, grøn og rødalger og du vil med sikkerhed blive overrasket!

Hvad oplever jeg på en tangsafari?

Vi skal på jagt og det er den veganske udgave af slagsen. Safarien er præget af nye opdagelser, nye smagsindtryk og spænding ved at finde så mange arter som overhovedet muligt.

Vi tager dig i hånden og svarer på spørgsmål som: hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg høster tang, hvilken årstid er bedst, og hvor er de forskellige typer af tang, hvordan gør jeg det bæredygtigt og passer på naturen?

Der vil bliver forklaret, illustreret og undervist i tangs sundhedsegenskaber og fremtidsperspektiver, hvilket får de fleste til at slå øjnene op!

https://www.dansktang.dk/arrangementer/tangsafari/

Tang er en bæredygtig og uudnyttet ressource

Vi høster selv og udleder derved ingen Co2 til miljøet

Vi bygger vores vækst på en bæredygtig profil. Naturen er vores levebrød og derfor behandler vi den med respekt. Tangen bliver høstet bæredygtigt, det vil sige over vækstzonen, så den efterfølgende skyder igen. På den måde er vi både med til at fjerne kvælstof fra havet, og skabe nogle lækre fødevarer til din hverdag.

Bæredygtighed

Top
Translate »