Naturstyrelsen's hjemmeside - Ud i naturen

NATURSTYRELSEN – GUIDER OG VEJLEDNINGER

Naturstyrelsen's hjemmeside kan du se digitale guide til oplevelser i naturen og finde masser af informationer om oplevelser i naturen.
Naturstyrelsen's hjemmeside - Ud i naturen

CYKELRUTER

CYKLING

cykelSe de nationale cykelruter i Danmark.

LØBERUTER

Citat fra hjemmesiden:

reader"I statsskovene må du løbe hele døgnet, og det er tilladt at færdes uden for veje og stier, hvis der ikke er hegn.

Adgangen til skove kan dog forbydes eller begrænses på dage, hvor der holdes jagt, og i områder, hvor der er intensivt skovarbejde."

KANO OG KAJAK

Citat fra hjemmesiden:

reader"Regler for sejlads - Du skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at ro på alle åer og i alle søer. Der kan være regionale og lokale aftaler for visse åer og søer."

DIGITALE GUIDER

Til den Danske natur: Opdelt i landsdele.

DIGITALE GUIDER

Kongsøre skov | Rørvig sandflugts-plantage

NATUREN NETOP NU

AKTUELLE NATUROPLEVELSER

skov"På denne side finder du en oversigt over nogle af de ting, som du kan gøre i naturen om efteråret. Der er for eksempel information om hvordan du finde spiselige svampe, bær og frugter og hvor du har mulighed for at se dyr i den danske natur. Derudover er der forslag til både indendørs og udenddørs naturoplevelser."

OVERNATNINGER

SOV I NATUREN

baal"Hvis du kan nøjes med at sove meget enkelt - fx i en sovepose direkte i skovbunden, i en hængekøje eller under et regnslag - er du velkommen overalt i Naturstyrelsens skove, og i de fleste andre offentligt ejede skove. Men hvis du vil have mere ly for natten end det, må du benytte dig af et af de andre tilbud om overnatninger:"