Isefjorden

MED ISEFJORDEN.COM VIL JEG SÆTTE FOKUS PÅ ISEFJORDEN SOM ET NATURSKØNT OMRÅDE

Og med en beliggenhed hvor det kun kræver 1 time med offentlig transport fra København til Holbæk (med tog) at komme til Holbæk Fjord og Isefjorden udgør et unikt naturområde i Danmark.

Collage sailing Isefjorden Denmark. Isefjorden.com

Collage sailing Isefjorden Denmark

AT FORMIDLE BUDSKABET: ISEFJORDEN ER ET FANTASTISK STED

Isefjorden er 35 Km fra Syd til Nord Jeg vil med Isefjorden.com formidle budskabet til andre om hvor fantastisk et naturområde Isefjorden er:
Der er tale om et enestående naturområde som jeg vil øge kendskabet til både inden- og udenlands og derfor er det muligt at oversætte indholdet på Isefjorden.com til en række sprog via Google Translate.

“Der er mange uforløste potentialer i Isefjorden som et unikt naturskønt re-kreativt område med en beliggenhed på 1 time fra København”…

MISSION: DET SKAL VÆRE NEMT FOR GÆSTESEJLERE AT VÆLGE ISEFJORDEN SOM SEJLERDESTINATION

paereJeg er selv lokal sejler og har brugt flere sejlsæsonger på at sejle rundt i Isefjorden, Holbæk Fjord og ligget for anker i de mange små bugter og vige.

Jeg vil med internetportalen Isefjorden.com gøre det nemt for andre sejlere at til-vælge Isefjorden som sejlerdestination, og Isefjorden ligger jo tæt på Sverige og ikke så langt fra København så der kan tiltrækkes både Svenske, Norske, Tyske og måske endda Hollandske og Engelske sejlere til Isefjorden..?

Indenfor fiskeri og andre maritime oplevelsesmuligheder ligger også potentialer og stor interesse for at markedsføre og synliggøre de gode muligheder i Isefjorden vedr. ørredfiskeri m.m.

På Isefjorden.com vil sejlere (og andre) kunne finde informationer om: Havnebyer, ankerpladser, turistinformationer, vejrudsigter, SAR og emner af maritim interesse…

OGSÅ LOKALHISTORIE…

Isefjorden.com vil også sætte fokus på de lokal-historier som knytter sig til havnebyerne i Isefjorden.

ISEFJORDS-STIEN, DE 4 FÆRGER, KAJAKROERE, SHELTERS, CYKEL- OG VANDRERSTIER

cykelIsefjorden.com henvender sig ikke udelukkende til sejlere og der er også informationer om Isefjords-stien (cykel/vandrer-rute hele vejen rundt om Isefjorden) og natur-oplevelser rundt og omkring i Isefjorden.

ALLE HAVNE I ISEFJORDEN + ANKERPLADSER + GOOGLE-KORT…

chekedNu er alle havne i Isefjorden ved at være oprettet med informationer og links til havnen’s hjemmeside, turistinformationer, Google-kort, vejrudsigt…
Til den kommende sejlersæsong er det nemt for gæstesejlere at finde informationer om Isefjorden samlet på eet sted i stedet for at de skal besøge flere kommunale hjemmesider.

ØGET STRATEGISK FOKUS PÅ DEN MARITIME UDVIKLING OG MULIGHEDER

Jeg har som privatperson/sejler og projektleder set hvilke potentialer der ligger i og omkring Isefjorden og vil med denne internetportal med dedikeret fokus på Isefjorden sætte turbo på den digitale formidling af Isefjorden som et natur-skønt område med mange rekreative muligheder.

ISEFJORDEN.COM ER EN PRIVAT PORTAL

Som linker til de kommunale hjemmesider hvor turister kan finde turistinformationer og aktører af interesse og relation til Isefjorden.

PLANER OM MERE MED FOKUS PÅ ISEFJORDEN

brikDer vil blive udgivet gratis online magasiner med fokus på emner som relaterer til Isefjorden.
Der kan aktører købe plads og omtale.

LÆS MERE OM ISEFJORDEN.COM | LÆS MERE OM ISEFJORDEN |