Du er her
Hjem > Byer > Overnatning > Camping

CAMPING-MULIGHEDER OMKRING ISEFJORDEN

PÅ DENNE SIDE KAN DU SE INFORMATIONER OM KYSTNÆRE CAMPINGPLADSER OMKRING ISEFJORDEN

Campingpladser som ligger mere end 3 Km. fra kysten medtages ikke på Isefjorden.com da de ikke er kystnære.

SE HVOR DU KAN CAMPERE ELLER OVERNATTE I HYTTER OMKRING ISEFJORDEN

Isefjorden.com har samlet informationer om alle kystnære campingspladser omkring Isefjorden så det er nemt for dig at finde på et sted...

GOOGLEKORT

Isefjorden.com har oprettet dette Googlekort med kystnære campingpladser omkring Isefjord og indsat lag med de 4 færger.

DCU CAMPING RØRVIG STRAND

DCU CAMPING RØRVIG STRAND

Citat fra hjemmesiden:
"Området er smilende, idyllisk, typisk Nordvestsjællandsk med rig variation mellem eng, skov, mark og strand. Selve campingpladsen er ideel for familier med børn. Campingpladsen er omgivet af nåleskov. Handelsbyen Nykøbing Sjælland ligger kun 2,5 kilometer fra campingpladsen - 6 kilometer modsatte vej ligger Rørvig, som har en lille færgehavn, hvor man kan tage færgen over til Hundested."

WWW - DCU CAMPING RØRVIG STRAND
ADRESSE

Skærbyvej 2 Nykøbing Sj 4500

SØLAGER STRAND CAMPING

SØLAGER STRAND CAMPING

Citat fra hjemmesiden:
"Sølager Strand Camping er en hyggelig familieplads, der ligger på Halsnæs i Nordsjælland. Campingpladsen er beliggende i en skøn natur, direkte til Roskilde Fjord med egen børnevenlig strand og her er rig mulighed for dejlige ture langs med fjorden, eller en tur i skoven til fods eller på cykel. Cykelrute nr. 2 og 40 går lige forbi pladsen".

Kun 2 km til Lynæs, et gammelt fiskerleje samt en velbesøgt lystbådehavn med et af Danmarks bedste surfområder."

WWW SØLAGER STRAND CAMPING
ADRESSE

Kulhusvej 2 Sølager 3390 Hundested

HOLBÆK FJORD CAMPING OG WELLNESS

HOLBÆK FJORD CAMPING OG WELLNESS

Citat fra hjemmesiden:
"Holbæk Fjord Camping & Wellnesss tilbyder sine gæster 200 smukt anlagte pladser til campingvogne og Autocampere. Vi kan desuden tilbyde udlejning af villatelte, stationære campingvogne og dejlige feriehuse med stue/køkken, 2 soverum samt bad og toilet.
Holbæk Fjord Camping & Wellnesss ligger i naturskønne omgivelser med smuk udsigt over Isefjorden, marinaen og golfbanen"

ADRESSE

Sofiemindes Allé 1, 4300 Holbæk

DCU CAMPING KULHUSE

DCU CAMPING KULHUSE

Citat fra hjemmesiden:
"Helt oppe på spidsen af Hornsherred har DCU denne spændende nordsjællandske campingplads, der udmærker sig ved stedets stilhed og stranden.

Danmarks ældste ege findes i cykel afstand fra campingpladsen, og der er udflugtsmuligheder til bl.a. Jægerspris Slot, som har sin helt egen historie, nemlig som Grevinde Danner og Frederik VII’s hjemsted.

Der er færgeforbindelse over til fastlandet og en ro og hygge, som man skal lede længe efter på denne idyllisk beliggende campingplads med egen strandlåge."

ADRESSE

Lanternevej 1, 3630 Jægerspris

SOLBAKKEN CAMPING

Solbakken Camping er en naturistpark på ca. 7 ha, hvor du har de bedste muligheder for at nyde weekends og ferier som naturist. Pladsen ligger i Hornsherred ved Isefjorden kun en times kørsel fra København.

Campingpladsen er åben for turister fra 1.Maj til den 31. August, dog kan der aftales besøg udenfor åbningstiden på tlf. +45 51329467

WWW SOLBAKKEN CAMPING

ADRESSE

Solbakkevej 4, Kyndeløse Sydmark, 4070 Kirke Hyllinge

TEMPELKROGENS FAMILIECAMPING

Tempelkrogens Familiecamping er en af de smukkest beliggende campingpladser på Sjælland, og blev anlagt i 1965 og åbnet 29. juni 1968.

Pladsen ligger ca. 7 km syd for Holbæk. Den er opbygget i terrasser med en flot panoramaudsigt over det inderste af Isefjorden, som bliver kaldt Tempelkrogen.

WWW

http://tempelkrogens-familiecamping.dk

ADRESSE

Krogvejen 2, 4390 Vipperød

KONGSØRE CAMPING

KONGSØRE CAMPING

Citat fra hjemmesiden:
"Pladsen er lige velegnet, til familier der ønsker en ferie eller blot et par dage på en naturskøn campingplads - med dejlige lækroge, men også åbne pladser, hvor der er udsyn til skøn natur. Skoler og klubber er velkomne i eget telt, i vores hytter eller shelter."

WWW KONGSØRE CAMPING
ADRESSE

Egebjergvej 342, 4560 Vig

ORØ CAMPING OG HYTTEBY

ORØ CAMPING OG HYTTEBY

Citat fra hjemmesiden:
"Campingpladsen er beliggende helt ud til Isefjorden, og der er fjordblik fra flere pladser. Naturen er en oplevelse her, med adskellige planter og dyrearter, som man ikke ser alle steder i Danmark. Lad os bare nævne planten Kransburre og den grønbroget tudse, som kan ses på øen. Måske skal også lige nævnes fiskeørne - havørne og marsvin som tit kan opleves ved fjorden."

WWW ORØ CAMPING OG HYTTEBY
ADRESSE

Nørrestængevej 27, Orø, 4300 Holbæk

Top
Translate »