Havneplan Hundested havn

5 MAJ TIL 18 SEPTEMBER ER DER IGEN SANDSKULPTUR FESTIVAL I HUNDESTED

CITAT FRA HJEMMESIDEN

“Successen fortsætter i 2016 for 5. år i træk på den Internationale Sandskulptur Festival i Hundested. Oplev en ganske særlig kulturattraktion på den driftige havn, hvor internationale sandskulptører, heriblandt flere verdensmestre, tolker historier fra ”verdens lykkeligste land”. Gå på opdagelse under åben himmel og se skulpturer i særklasse, skabt af gyldne sandkorn. Detaljerne er fascinerende, og skulpturerne er både illustrative, symbolske, humoristiske og abstrakte med individuelle kunstneriske udtryk.

Festivallens unikke vartegn finder du i den mørke bådehal, hvor stemningen intensiveres af kulørte lysstråler, der spiller over de dramatiske sandskulpturer. Årets tema, ”de store danskere”, præsenterer nogle af Danmarks største personligheder gennem tiderne fra filmlærredet, historiebøgerne og musikscenen.”

FESTIVALLEN ER OPRETTET SOM EVENT PÅ ISEFJORDEN.COM

Se under menupunktet Kultur – Events

HUNDESTED – ÅRET HAVN 2013

Hundested havn blev kåret som årets havn i år 2013:
– Og det er på baggrund af at der i Hundested havn b.la er oprettet en kulturkaj og i det hele taget er fokus på events som giver “liv på havneområdet”.

DESVÆRRE INGEN FOTOS…

Der ligger desværre ingen fotos til presse/omtale brug så jeg kan ikke vises fotos af de flotte sandskulpturer fra de tidligere festivaller..