Bramsnæsvig - Dejligheden

GRATIS KORT OVER KYSTNÆRE TELTPLADSER OG SHELTERS OMKRING ISEFJORDEN

Du kan hente et gratis kortudgivet af ERFA-gruppen for primitive teltpladser i Danmark og fjordkommunerne: Odsherred, Holbæk, Lejre, Roskilde, Frederikssund og Halsnæs.
Isefjorden - Danmarks næststørste fjord.

KORTET KAN FÅS ELLER DOWNLOADES HOS LOKALE TURISTBUREAUER

Fjordkommunerne eller Kattinge Værk’s publikation kan ses på hjemmesiden www.friluftsraadet.dk Overnatning i det fri som kan købes hos Dansk Cyklistforbund www.dcf.dk

UD I NATUREN – TELTPLADSER OG RUTER M.M.

Naturstyrelsen's hjemmeside - Ud i naturenSe hjemmesiden Ud i naturen fra Naturstyrelsen hvor du kan se et kort med: Ruter og m,otion, overnatning, shelters, Ved vandet-oplevelser og meget mere..
https://udinaturen.dk/map-page?scIds=1150,1303

SHELTERS

Fra Naturstyrelsen’s hjemmeside:
“Naturstyrelsen har opført shelters på særligt naturskønne steder i skovene – beregnet til overnatninger. Et shelter kan være alt fra et lille hus, med plads til en familie – til en stor overdækning, hvor op til 30 personer kan sove med tag over hovedet og ly for natten. Visse shelters kan bookes på forhånd, så man kan sikre sig fortrinsret.”

FRI TELTNING – I EN RÆKKE DANSKE SKOVE

På Naturstyrelsen’s hjemmeside kan du se de danske skove hvor der er mulighed for fri teltning:

REGLER FOR FRI TELTNING

SMÅ LEJRPLADSER – NATURSTYRELSEN

Små lejrpladser er beregnet til enkeltpersoner, familier og smågrupper, der vil overnatte i naturen med eller uden telt eller lignende. Typisk består en lille plads, ofte kun markeret med en pæl. Der kan dog også være en bålplads. Nogle steder er der også opsat et shelter, som man kan sove i. Pladserne kan ikke bookes.”

https://udinaturen.dk/map-page?scIds=1150,1303,1152

REGLER FOR BRUG AF DE SMÅ LEJRPLADSER

Citat fra Naturstyrelsen’s hjemmeside:

Man må højst overnatte to nætter på samme plads, medmindre andet er aftalt med ejeren – for Naturstyrelsen den lokale enhed.
Hold pladserne pæne, og husk at tage dit affald med dig, når du forlader området”.

UD I NATUREN KORTET – OVERNATNINGSMULIGHEDER OMKRING ISEFJORDEN

KONGSØRE SKOV – ISEFJORDSPLADSEN

Isefjordspladsen i Kongsøre Skov er den sydligste af fire pladser på Isefjordsstien og ligger ud til Isefjorden nord for Sidinge Fjord. Skoven er gammel, og troldstuer, jættestuer og kæmpehøje vidner om tidlig og langvarig “lejrslagning”. Pladsen ligger i læ men alligevel tæt ved vandet.

Pladsen ligger direkte ud til vandet, ca. 300 m nord for Sandskredet. NB: Sandskredet er en populær badeplads, hvor det IKKE er tilladt at slå lejr.
Medbring selv brænde/grillkul.
Toilettet er placeret på P-pladsen. Toilet og vandhane er åben ca. 1. maj til midten af oktober. Medbring brænde / grillkul.”