Google-kort med den unikke Isefjordssti

Cykelstier

CYKEL-PLANLÆGNING ELLER..TEKNISKE PROBLEMER

Citat fra hjemmesiden Cyclistic er en landsdækkende ruteplanlægger for cyklister. Med Cyclistic kan du udforske steder og egne i Danmark og finde en cykelvenlig vej fra et sted til et andet.

VIRKER DESVÆRRE IKKE P.T.

"Vi har desværre problemer med kortleverandøren og vi arbejder på en løsning. Vi har endnu ikke en horisont for løsning af problemet."

Heldigvis er der mange andre officielle og private hjemmesider hvor du kan finde informationer om cykelruter i Danmark...

CYCKLISTIC ER UDVIKLET AF CYKLISTFORBUNDET

I samarbejde med: Arbejdsmarkedets feriefond | Vejdirektoratets Cykelpulje | Visit Denmark | Naturstyrelsen

BRUGER OPEN STREET MAP

Cykelture på hjemmesiden er baseret på Open Street map.
Du kan selvfølgelig også udarbejde egne cykelture med Google Maps og gemme som en .Kml fil...

KAN IKKE KONTAKTES VIA HJEMMESIDEN

Der er ingen mulighed for at kontakte organisationen bag hjemmesiden eller nogle oplysninger om kontaktinformationer...

CYKELTUR PÅ ORØ

Citat:

"Har du medbragt din egen cykel kan du starte din tur fra én af øens to færgehavne. Denne tur starter ved øens turistinformation, hvor du også kan leje en cykel. Cykelturen tager dig forbi museer, indkøbsmuligheder, havnen, sommerhusområder og langs med flotte åbne marker. "

DANMARK PÅ CYKEL

Danmark er meget let tilgængeligt for cyklister. Ikke kun på grund af sin ret flade geografi, men i lige så høj grad på grund af det store, vidtforgrenede net af cykelruter, der løber gennem hele landet.

Ikke mindre end 11.000 kilometer cykelruter løber på kryds og tværs af Danmark, og en stor del af dem er ført langs små veje, hvor der kører flere cykler end biler.
Danskerne har en enestående stærk tradition for at cykle, og det betyder blandt andet, at bilismen er mindre markant end i mange lande – og at trafikken er indrettet med cyklerne for øje.

LÆS MERE >>

OFFICIELLE TURE – VESTSJÆLLAND

Læs mere om de officielle ture som er lagt ind på hjemmesiden i den geografiske kategori: Vestsjælland, Møn og Falster.

ISEFJORDSSTIEN ER IKKE PÅ PÅ www.cyclistic.dk/...!

"Det betyder at man ikke har medtaget en af de mest unikke cykelruter i Danmark på en hjemmeside med dedikeret indhold om cykelruter i Danmark - Isefjordsstien"...

ISEFJORDSSTIEN OG SHELTERS OMKRING ISEFJORDEN PÅ GOOGLE-KOR PÅ PRIVAT HJEMMESIDE...

Isefjorden.com logo

Logo Isefjorden.com


- MEN det er den selvfølgelig på Isefjorden.com hvor der er udarbejdet et Google-kort med den unikke Isefjordssti + shelters omkring Isefjorden