Holbæk bystrand - den gamle industrihavn/ny havn

GOOGLE-KORT MED BADESTRANDE I ISEFJORDEN

Holbæk bystrand - den gamle industrihavn/ny havnHolbæk bystrand – elendige toiletfaciliteter…Der kan også bades fra bro med udspringstårn i den Østlige del af stranden.
Få nem oversigt af alle badestrande i Isefjorden på Google-kortet udarbejdet af Isefjorden.com
På Google-kortet kan du se alle badestrande i Isefjorden. Google-kortet er opdelt i 2 områder: Yderbredningen som er den nordlige del af Isefjorden og Inderbredningen som er den sydlige del.

STRANDE I ISEFJORDEN

Isefjorden.com logo - Privat internetportal med dedikeret fokus på Isefjord/Sjælland/Danmark

Logo Isefjorden.com

EFTERSKRIFT AUG.2018 – BADESTRANDE I LAMMEFJORDEN

TankebobleEller måske mere strækninger med sandstrand i Lammefjorden. Her er der sand ved Kisserup.

Lejre kommune mener at de har en badestrand på spidsen af Bramsnæsvig: – Jeg har som sejler aldrig set badende ved den position. At der er godt at bade i Bramsnæsvig er oplagt og stedet kaldes jo også dejligheden/herligheden…Men en badestrand på nordspidsen af Bramsnæsvig kan jeg ikke se..

BADEVANDET ER NOK VARMEST I DEN SYDLIGE DEL AF ISEFJORDEN

Tankeboble

Foretrækker du at bade i varmt vand så finder du det nok i den sydligste del af Isefjorden og i Holbæk Fjord hvor der er en kombination af lavt vand og lille udskiftning af vand, strøm og sø.

NOGET AF DET VARMESTE BADEVAND I DANMARK LIGGER I ISEFJORDEN

Men der bringes ingen målinger af badevandstemperaturer på f.eks TV2/Tekst-tv fra Holbæk, og da Holbæk fjord ligger i den sydlige del af Isefjorden vil jeg påstå at:

Isefjorden er en af de varmeste steder at bade i Danmark hvis man/k vælger at bade i f.eks Holbæk inderfjord/Lammefjorden eller Vellerup Vig eller lignende. Badevandet i Isefjorden kan IKKE være varmere ved ind/-udmundingen i Nord end det er i den sydlige del af fjorden.

Læs mere om Isefjorden her...

DER ER I HOLBÆK BLEVET ETABLERET EN BYSTRAND CENTRALT PÅ HAVNEOMRÅDET

Brug toiletterne et stykke derfra i den tidligere værftsbygning da toiletfaciliterne på Holbæk ny bystrand minder om noget fra et u-land…

DE 5 BADERÅD

Lær de 5 baderåd at kende – læs mere..

Der har ved Hundested været en drukne-ulykke i år 2018 grundet strøm omkring en bølgebryder: Vær opmærksom på strøm..