Isefjorden Nr.1 2016 April

ISEFJORDEN.COM ØNSKER AT HENVENDE SIG TIL UDENLANDSKE BRUGERE OG TURISTER

readerVi lever i en globaliseret verden og tid og intensionen med internetportalen er at det skal være nemt for inden- og udenlandske turister at finde informationer om Isefjorden på eet sted – i stedet for at internetbrugerne skal besøge flere kommunale hjemmesider.

ENGELSK, TYSK, SPANSK OG SVENSK

informationDet er de flag som indtil videre er valgt til visning og brugerne kan vælge øvrige sprog i dropdown menuen øverst og yderst til højre.

WELLCOME, WILLCOMMEN, BIENVENIDOS, VÄLKOMMEN

WelcomeInternetportalen Isefjorden.com er stadig under opbygning men du kan på nuværende tidspunkt finde alle havne i Isefjorden på hjemmesiden. Du kan se havne under menupunktet “Havne” og der er også udarbejdet et Google-kort som viser havne og ankerpladser i Isefjorden.

OM ISEFJORDEN.COM

kaffeIsefjorden.com er en privat internetportal med fokus på Isefjorden: Danmarks næststørste fjord som ligger 1 time med offentlig transport fra København hvis du tager toget fra København til Holbæk.

Initiativtager og webmaster er Frank Skibby Jensen: Certificeret Google online professional, YouTube-partner samt IT-formidler/projektleder.

Jeg estimerer at der vil gå omkring 1 år før der er en fyldt udbygget internetportal som dækker en lang rækker emner og indhold der relaterer til oplevelser på og omkring Isefjorden.

EFTERSKRIFT

1 år efter starten af Internetportalen Isefjorden.com er der:
Oprettet online præsentationer om Isefjorden på Dansk og Engelsk.
Oprettet et hav af collager med fotos fra Isefjorden.
Oprettet videoer med fotos fra Isefjorden.
Oprettet Twitter, Google+ side, Youtube-kanal…
Oprettet og udgivet 140 indlæg.

MØD ISEFJORDEN.COM PÅ SOCIALE MEDIER