Collage med fotos fra Isefjorden. Fotos og collage Isefjorden.com

ISEFJORDEN.COM ER EN PRIVAT INTERNET-PORTAL MED FOKUS PÅ ISEFJORDEN

Collage med fotos fra Isefjorden - Isefjorden.com

FORMÅLET MED ISEFJORDEN.COM ER AT

– Gøre det nemt for gæstesejlere at vælge at sejle til Isefjorden ved at samle informationer om alle havne og havnebyer i Isefjorden på eet sted
– Henvende sig til Danske og udenlandske turister og skabe opmærksomhed om det naturskønne område som Isefjorden udgør: Det sker ved at indholdet på Isefjorden.com kan oversættes
– At opkvalificere den digitale formidling af muligheder i regionen og at sørge for at der kommer skærpet fokus på Isefjorden: – Det sker ved at udarbejde meget indhold om Isefjorden og ved at Isefjorden.com opnår en god synlighed i Google
– At sætte styrket digitalt fokus på de mange smukke naturområder og naturoplevelser i og omkring Isefjorden

BAGGRUNDEN FOR INITIATIVET ISEFJORDEN.COM

startikon

Som tilflytter til Holbæk og som sejler samt webmaster for lokalt bådelaug har jeg igennem flere år holdt øje med den digitale formidling som finder sted fra de kommuner som ligger rundt om Isefjorden: – Her ser jeg som privatperson og som IT-formidler/projektleder et klart behov for at samle mange informationer om Isefjorden på eet sted så f.eks gæstesejlere nemt, tidssvarende og på en overskuelige måde kan finde relevante informationer om havne og ankerpladser i Isefjorden.

ISEFJORDEN.COM – OGSÅ FOR ANDRE BRUGERGRUPPER END SEJLERE

par

Isefjorden.com henvender sig også til:

Kajakroere, campister, cyklister, vandrefolk og billister med det primære fokus på Isefjorden og aktiviteter som foregår indenfor en tæt radius af Isefjorden.

ONLINE MAGASINER MED FOKUS PÅ ISEFJORDEN

star1Der vil bliver udgivet gratis online magasiner med fokus på aktivitets-muligheder i og omkring Isefjorden. Lokale og regionale aktører som ønsker omtale i online magasinet kan købe indlæg og annoncer i online magasinet.
I online magasinet vil der blive bragt indlæg om: Havne, ankerpladser, bådudlejning, sejlklubber, turistattraktioner, naturområder, shelters, cykelstier omkring Isefjorden (Isefjordsstien) m.m.

ISEFJORDEN.COM PÅ DE SOCIALE MEDIER

globeDet er en del af den digitale strategi at det er nemt at møde Isefjorden.com på de sociale medier hvor brugerne kan finde informationer om Isefjorden og selv kommentere, opslå, like og dele.

Isefjorden.com kan mødes på: Facebook | Google+ | YouTube | og senere på Twitter…

STYRKET REGIONALT DIGITALT FOKUS PÅ ISEFJORDEN

oern

Isefjorden.com vil sætte fokus på den digitale formidling af oplevelsesmuligheder og aktiviteter i Isefjorden og erkendelsen af at det er der behov for er også nået til de kommuner som ligger omkring Isefjorden. Isefjorden.com udgør et privat alternativt til det kommende kommunale samarbejde, og Isefjorden.com linker også til de kommunale turistorganisationer så turisterne kan gøre brug af de kommunale turistinformationer.

– Hvis der er kommunale organisationer som vil indgå i et samarbejde med Isefjorden.com er de velkomne til at henvende sig til Isefjorden.com på lige fod med andre aktører.

AT INDDRAGE BRUGERNE SKABER VÆRDI

krone

Isefjorden.com vil gerne inddrage de nuværende brugere af Isefjorden ved at gøre det muligt og nemt for brugerne af Isefjorden.com og de sociale medier at dele deres egne natur- eller aktivitetsoplevelser:
På den måde skabes der større indholdsmæssig værdi for kommende brugere

PRÆSENTATIONER, COLLAGER, VIDEOER

star1

Isefjorden.com vil udarbejde en del digitalt material med fokus på Isefjorden og det bliver blandt andet i form af; Collager, fotos, Google-kort, præsentationer, dokumenter, Prezis (dynamiske præsentationer, online undersøgelser og evalueringer samt videoer…
Isefjorden.com har ophavsret på alt materiale som er udarbejdet af Isefjorden.com og som er baseret på indhold som er skabt eller oprettet af Isefjorden.com

INITIATIVTAGER TIL ISEFJORDEN.COM

mening

Er Frank Skibby Jensen – Projektleder/IT-formidler, certificeret Google online professional og YouTube-partner. Jeg har tidligere oprettet 2 internet-portaler med det formål at synliggøre oplevelser i Nordvest Sjælland: – Isefjorden.com er 3 forsøg.

Min personlige baggrund for at oprettet Isefjorden.com er b.la at:
  • Jeg er tilflytter til regionen og er inspireret af hvordan man gør andre steder
  • Jeg er selv lokal sejler og webmaster for en lokal sejlforening
  • Jeg kan se et behov for at oprette en internetportal med fokus på Isefjorden
  • Jeg har de tekniske it-erfaringer og -kompetencer til at gøre det

SÅDAN KAN DU STØTTE INITIATIVET ISEFJORDEN.COM

para

DU kan støtte initiativet med oprettelsen af en Internetportal med fokus på Isefjorden ved at:
  • Give en gratis like til Isefjorden.com på de sociale medier
  • Ved at dele indlæg fra Isefjorden.com via sociale medier
  • Ved selv at opslå, kommentere eller dele dine oplevelser i og omkring Isefjorden på de sociale medier
  • Ved at dele hjemmesiden Isefjorden.com med andre
  • Ved at linke til Isefjorden.com fra hjemmesider, blogs og sociale medier

DET ER MIT HÅB

anker

At der er brugere af Isefjorden som syntes at det er en god ide en med Internetportal for Isefjorden som har det klare formål at skabe mere opmærksomhed om de smukke naturområder og flotte naturoplevelser som ligger i regionen:

Isefjorden skal ikke længere kun være forbeholdt de lokale som bor ved Isefjorden og udgør en kæmpe herlighedsværdi med et enormt potentiale med kun 1-2 times transporttid fra København – Potentialer og mulighederne er enorme 🙂
Med venlig hilsen

Frank Skibby Jensen – Ejer og initiativtager til Isefjorden.com
Certificeret Google Online professional & Youtube-partner